Epidemija korona virusa  i ograničena mogućnost kretanja imale su i jednu ne sasvim očiglednu i nenamernu posledicu – veliki broj uličnih životinja je ostao bez hrane koju je svakodnevno dobijao od velikodušnih komšija iz kraja.

Zato je volonterima Animal Rescue Serbia potrebna vaša pomoć – donirajte novac ili hranu za mačke, i pomozite nam da mesec dana hranimo gladne životinje na čak 20 lokacija u nekoliko gradova Srbije, prema potrebi.

Volonterke i volonteri ovog udruženja i tokom vanrednog stanja nastavili su da rade na pružanju pomoći životinjama, informisanju građana i akcijama spašavanja, a u saradnji sa još nekoliko organizacija uspeli su i da obezbede da se vlasnicima kućnih ljubimaca dozvoli šetnja za vreme policijskog časa.

Međutim, kako bi obezbedili hranu za napuštene ulične životinje, potrebna im je vaša pomoć, kako bi nastavili i da hrane životinje hranom namenjenoj njihovoj vrsti, na lokacijama na koje su one navikle, da ni u najtežim okolnostima ni jedno biće ne bi bilo zaboravljeno.

Animal Rescue Serbia možete podržati u naporima da životinjama koje su ugrožene obezbede hranu, na dva načina - putem online donacije, ili slanjem SMS-a bilo koje sadržine na broj 7300. Cena poruke je 200 dinara sa PDV-om i važi za sve mreže.