Dragan Aranđelović – Arčijedan od najpoznatijih naših poklonika roka za 50 godina autostopiranja doživeo je najneobičnija iskustva i pretočio ih u 18 ličnih priča o odlascima na koncerte i festivale, o svom hobiju i načinu razmišljanja koji je prerastao u filozofiju života koja je za današnji način života i posebno za mlade ljude neuobičajena.

Prestala je da postoji država iz koje je krenuo kao i mnogo toga što je odlikovalo i karakterisalo odrastanje i sazrevanje brojnih generacija ali jedno ostaje isto – Arči ne prestaje da putuje, da osvaja nova podneblja i u svoju knjigu života upisuje nove dogodovštine, sa gotovo istim žarom kao i pre 50 godina.

Da bi njegova knjiga, koja je prefinjeni spoj putopisne i memoarske literature koji oslikava entuzijazam prema životu, ugledala svetlost dana, potrebna je podrška zajenice, koju možete pružiti donacijom za kampanju na platformi Donacije.rs.

Sve donatore, u zavisnosti od izabranog modela podrške očekuju pokloni - knjiga, majica, večera sa autorom, putovanje sa promotivnim timom ili generalno sponzorstvo multimedijalnog izdanja knige.

Kampanju već danas možete podržati na dva načina - online donacijom na Donacije.rs ili uplatom na tekući račun Udruženja DELI - Prostor za kreativno delovanje.