Crowdfunding kampanja lansirana na platformi Indiegogo ima za cilj obezbeđivanje sredstava kako bi ovaj jednistveni autobus mogao nesmetano da funkcioniše do kraja 2019.  Autobus će biti mesto na kome će svi ljudi koji žive na ulicama Beograda moći da se okupaju, koriste toalet, ošišaju i operu odeću, ali i dobiju savete psihologa i socijalnih radnika, vezane za pronalaženje zaposlenja i mesta za stanovanje.

Kampanju je pokrenula organizacija Adra, a u okviru iste se novac za ovaj cilj prikuplja već 2 godine. Tim putem su obezbeđena osnovna sredstva za opremanje i adaptaciju autobusa. Crowdfunding kampanja pokrenuta je kako bi se omogućilo dodatno sređivanje autobusa, ali još važnije, novac koji će garantovati da će do kraja 2019. godine DrumoDom moći ugroženim građanima da pruža elementarne uslove za život.  

U prvom danu prikupljeno je preko 30% sredstava, a do cilja je potrebno još 8.334 EUR. Kada donirate, dobićete i uvid u to šta vaša donacija može značiti za korisnike DrumoDoma - tuširanje za jednu ili 10 osoba, šišanje ili pranje veša jednom nedeljno za 50 ljudi.

Podržite kampanju i pomozite DrumoDomu da izađe na beogradske ulice.