BELhospice je prva specijalizovana organizacija koja pruža besplatne usluge palijativnog zbrinjavanja pacijentima obolelim od kancera i pomaže članovima njihovih porodica da lakše prevažiđu tešku situaciju u kojoj se nalaze.

U trenucima krize uzorokovane pandemijom koronavirusa život onkoloških pacijenata i njihovih porodica je dodatno otežan. Zbog toga BELhospice tim želi da nastavi da im pruža psihološku podršku, koja je u trenutnoj situaciji potrebnija nego ikad, a za to je potrebna i vaša pomoć, koju možete uputiti donacijom koja će omogućiti da BELhospice tim dobije potrebno „pojačanje“ snaga i angažuje još dve negovateljice.

Svaka vaša donacija predstavlja podršku najugroženijim sugrađanima, osobama u terminalnim fazama onkoloških oboljenja i njihovim najmilijima. Pokažite im da nisu sami i podržite BELhospice online donacijom, slanjem SMS poruke bilo koje sadržine na broj 7300, uplatom na BELhospice žiro račun kod Vojvođanske (OTP) banke: 325-9500600025663-79 ili slanjem SMS poruke sadržine "HOSPIS" na 8200.