Pre dve godine, na Facebooku je pokrenuta stanica “Dobre vile i maturske haljine” koja je omogućila devojkama koje nisu u finansijskoj mogućnosti da kupe matursku haljinu da na poklon dobiju haljinu u kojoj će se osećati sjajno u ovoj svečanoj prilici.

Matura u srednjoj ili osnovnoj školi je prvi svečani događaj u životima mnogih žena, i često je to veče koje pamte celog života. Pripreme za matursko veče često mogu da potraju i mesecima, a ono što je svim mladima važno je da izgledaju lepo i budu obučeni u svom stilu. Nažalost, novac koji je potreban za kupovinu svih stvari potrebnih za maturu je često za mnoge prevelik trošak.

Devojke koje nisu u mogućnosti da izdvoje novac za matursko veče putem ove grupe mogu dobiti svečanu haljinu za tu priliku. Do sada je preko grupe “Dobre vile i maturske haljine” više od 300 devojaka dobilo odevne kombinacije, a s obzirom na to da sezona matura upravo kreće, sada imate priliku da poklonite svoju haljinu ili da dobijete jednu, ukoliko vam je potrebna.

Podržite ovu sjajnu priču o ženskoj solidarnosti i pridružite se humanoj ekipi koja, haljinu po haljinu, usrećuje devojke i devojčice u Srbiji.