Giving Balkans | Powered by Catalyst Balkans

Të dhënat fuqizojnë të mirën sociale.

Që prej Janarit 2015, ne kemi regjistruar

26851097.95

Vlerë të dhurimeve

1141

dhurues

1491

subjekte përfituese

Background Slide

Çfarë është Giving Balkans?

Divider text here
Giving Balkans databaza e parë e këtij lloji për filantropinë në Ballkanin.

Pse

Duke krijuar një komunitet të hapur dhe një ekosistem të qëndrueshëm filantropik, dëshirojmë të shumëfishojmë të mirën që donatorët dhe jofitimprurësit kanë bërë

Si

Kemi regjistruar të gjitha dhurimet nga individët, publiku i gjerë, biznesi, fondacionet private dhe diaspora gjatë 4 viteve të fundit, dhe tani po i ndajmë këto të dhëna me ju.

Çfarë

Këtu, në një vend të vetëm, ju mund të gjeni tabela dhe raporte mbi dhurimin që do t’ju ndihmojnë në planet dhe vendimet tuaja.

Dëshironi të mësoni më shumë mbi databazën Giving Balkans?
Nëse jeni duke ngritur fonde apo po i dhuroni ato, apo thjesht dëshironi të mësoni më shumë rreth filantropisë në rajon, ky është mjeti për ju.

Bëhu pjesë e komunitetit

Divider text here
Giving Balkan përmban të dhëna mbi dhurimin në Ballkanin Perëndimor duke filluar nga Janari 2015 deri më tani, që përfshijnë 25,000 dhurime të ndryshme. Por historia e filantropisë nuk përfundon këtu. Hidhni të dhënat mbi dhurimin që organizata juaj ka kryer apo ka përfituar dhe bëjeni punën tuaj akoma më shumë të dukshme!

Filantropia në lajme

Lexoni mbi historitë më inspiruese, të përditshme dhe të zgjedhura mbi dhurimin në Ballkan.

Mundësi për të dhuruar

Gjeni dhe përfshihuni në projekte dhe emergjencat më të rëndësishme që kanë nevojë për mbështetje.

Blog

Lexoni këshillat tona javore, historitë e suksesit dhe praktikat më të mira për sektorin jofitimprurës.