Çdo pjesëmarrës që dëshiron të marrë pjesë në garën që do të ndodhë më 7 tetor, mund të blejë megjithatë shumë kilometra që dëshirojnë të vrapojnë, me gjithë procedimet që do të shkojnë në fshatin SOS të Fëmijëve në Shkup.

Pjesëmarrësit mund të zgjedhin të blejnë nga 1 deri në 10 km me çmimin prej 1,63 EUR (100 denarë) secili. Përveç kësaj, gjithashtu mund të blini kilometra për një nga disa të famshëm që do të marrin pjesë në garë, për një shans për t'u takuar dhe për të vrapuar sëbashku me këto fytyra të famshme. Të famshmit përfshijnë aktorë të mirënjohur maqedonas, modele, atletë profesionistë dhe këngëtare. Regjistrimi mund të gjendet këtu.

Një alternativë për ata që dëshirojnë të mbështesin kauzën pa qenë nevoja për të vrapuar është mundësia e blerjes së një t-shirt të mirë për 1,63 EUR (100 denarë).

SOS Fshatrat e Fëmijëve është një projekt i mirënjohur dhe i suksesshëm në të gjithë rajonin i cili u siguron fëmijëve pa kujdes prindëror një lloj tjetër të shtëpisë.

Çdo kilometër bën një hap të vogël në mbështetjen e fëmijëve në fshatin SOS - prandaj sigurohuni që të regjistroheni dhe të vendosni rrugën tuaj për këtë arsye të mirë.