Vranje | Giving Balkans

Vranje

U Vranju je Udruženje Borino i evropsko Vranje pokrenulo humanitarnu akciju, po ugledu na slične u pojedinim evropskim gradovima.

Saznaj više

Bajkeri iz Vranja organizovali su prošle nedelje humanitarnu akciju u ovom gradu, sa ciljem podrške prikupljanju novca za lečenje malog Vukana Stojiljkovića koji boluje od SMA.

Saznaj više

Tamara Misirlić (20) iz Vranja se od svoje četvrte godine bavi karateom, a danas ova mlada, humana karatistkinja studira dva fakulteta, a za svega godinu dana promenila je nabolje živote desetina ljudi iz svog kraja – Pčinjskog okruga.

Saznaj više

Neformalna grupa Ženski solidarni front, dobitnik priznanja „Pokretači promena“, odlučila je da nagradu od 500 dolara usmeri Razvojnom savetovalištu Doma zdravlja u Vranju osnovanom 1997, od kada ovde rade dva logopeda, jedan surdoaudiolog, specijalni pedagog, oligofrenolog, psiholog, socijalni radnik i medicinska sestra.

Saznaj više

U dvorištu Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju organizovana je akcija prednovogodišnjeg druženja namenjena korisnicima usluga ove ustanove.

Saznaj više

Gradski park u Vranju je bio pozornica velikom humanitarnom balu, koji je organizovala neformalna grupa „Ženski solidarni front“ sa ciljem da se prikupe sredstva za pomoć deci koja su tokom pandemije ostala bez jednog ili oba roditelja.

Saznaj više

Srednjoškolka Tamara Misirlić (19) iz Vranja dane provodi pomažući socijalno ugroženim porodicama, prelazeći sama i po 50 kilometara kako bi došla do njih.

Saznaj više