U okviru Resurs centra do kraja godine smo za neprofitne organizacije spremili 5 virtuelnih radionica, na kojima ćete imati priliku da učite, informišete se i saznate kako da unapredite rad svoje neprofitne organizacije.

Na radionicama ćeš saznati:

  • Sve o korisnim alatima za upravljanje zajednicom i novim funkcionalnostima naše CiviCatalyst platforme,
  • Kako da uspešno organizuješ događaj u uslovima nove normalnosti,
  • Kako da tvoja organizacija efikasno prima online donacije u Srbiji,
  • Šta je potrebno za uspešno sprođenje fandrejzinga na kraju godine,
  • Kako da na kraju godine efikasno izvestiš javnost o uspesima, aktivnostima i programima tvoje neprofitne organizacije.

Pored učešća na webinarima, obezbeđeni su korisni dodatni materijali, mentorska podrška, praktični saveti i pristup zajednici, gde čete moći da razmenjujete informacije i iskustva sa drugim predstavnicima i predstavnicama neprofitnih organizacija.

Prijavi se odmah jer prvi webinar organizujemo već 29. oktobra.

Prijava je jednostavna:

  • Popuni ovaj formular.
  • Na email ćeš dobiti potvrdu o registraciji (preporučujemo da ubaciš ove podatke u svoj kalendar/podsetnik).
  • Sat vremena pre početka radionice ćeš dobiti email sa linkom preko kojeg se uključuješ.

Kome su namenjene naše virtuelne radionice?

Ove radionice su namenjene svima koji učestvuju u radu udruženja ili fondacija u Srbiji, i žele da modernizuju rad svojih organizacija.

Bilo da si volonter/ka, aktivista/kinja, koordinator/ka, projektni menadžer/ka ili direktor/ka, ove radionice mogu da ti daju novi uvid i drugačiji pogled na to kako jedna neprofitna organizacija može da funkcioniše u 21. veku.

Ako si donosilac odluka, ove radionice će ti pomoći da razumeš kako strateški da da svoju organizaciju sprovedeš kroz transformaciju. Ako direktno i operativno radiš na projektima, naučićeš nove veštine i videćeš koje alate možeš da koristiš.

Došao/la si do ove stranice, radiš u civilnom društvu, ali ne u Srbiji? Nikakav problem, virtuelne radionice nemaju ograničenje u pogledu broja učesnika, tako da ćemo i tebe rado videti među učesnicima.

Resurs centar

Virtuelne radionice se održavaju u okviru aktivnosti Resurs centra za organizacije civilnog društva koji podržava Delegacija EU, a čine Građanske inicijative, Trag fondacija, Srbija u pokretu, Catalyst Balkans, Centar za socijalnu politiku, Bečejsko udruženje mladih, Forca Požega i Narodni parlament Leskovac.

Radionice drže treneri i trenerice iz Catalyst Balkans, koji već godinama pomažu neprofitnim organizacijama u njihovim crowdfunding kampanjama i upotrebi tehnoloških alata.