Prethodna godina je za sve nas bila izazovna, ali uprkos izazovima pokazalo se koliko je važna podrška zajednice i koliko dobrih stvari možemo uraditi zajedno.

Mi smo se u godini iza nas svakodnevno trudili da doprinosimo razvoju filantropije i promovisanju dobrih dela za razvoj zajednice. Naše svakodnevne napore u velikoj meri olakšali su partneri koji su nam na različite načine pružili podršku na tom putu.

Ove godine, našoj zajednici dobročinitelja pridružili su se agencija Marketarica, Live škola WordPressa, kompanija Alma Quattro, agencija Reload, mCloud i Paymet service provider Monri.

Zahvaljujući saradnji sa Marketaricom uspeli smo da dobijemo i održavamo GoogleAds grant, dok smo uz podršku Live škole WordPressa za odabrane neprofitne organizacije, sa kojima smo sarađivali kroz Resurs centar obezbedili besplatnu izradu sajtova.

Zahvaljujući kompaniji Alma Quattro, koja nam je ustupila besplatne pozicije za bilborde na nekoliko pozicija širom Beograda, veliki broj ljudi saznao je za našu kampanju „Solidarni tokom pandemije“ i mogućnost da se u nju uključe i daju svoju podršku online donacijom na covid19.donacije.rs ili slanjem SMS poruke na broj 7300.

U saradnji sa Monrijem za neprofitne organizacije i nezavisne medije, radili smo implementaciju rešenja za online donacije/plaćanja na njihove sajtove.

Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju, partnerstvu i podršci. Verujemo da ćemo i u godini koja dolazi zajedno činiti dobra dela i uticati na razvoj filantropije u celom regionu.