Superhero.rs je nova onlajn platforma za doniranje koja ima za cilj da okupi sve superheroje koji žele da pomognu hrabrim mališanima koji se bore protiv raka ili oporavljaju od ove borbe. 

Iza Superhero platforme stoji dobrotvorna organizacija NURDOR, koja ima dugogodišnju misiju u pomaganju ovim hrabrim mališanima, pravim superherojima, i koja se zajedno sa njima i njihovim roditeljima bori kako bi im u danima lečenja i oporavka bilo omogućeno da imaju najbolje uslove da pobede u ovoj najvažnijoj borbi.

Superhero.rs je nov i održiv način da zajedno, dugoročno pomognemo malim pravim superherojima, a kreiranje platforme i modne kolekcije koja se na njoj nalazi, sa ponosom je pomogao Mastercard – dugogodišnji prijatelj i donator NURDOR-a.

Ova platforma omogućuje onlajn kupovinu jedinstvene modne kolekcije, dostupne samo preko Superhero.rs, koja će sve one koji je budu nosili pretvoriti u prave superheroje, jer će novac obezbeđen na ovaj način biti usmeren za redovne aktivnosti NURDOR-a. Možete donirati jednostavno i bezbedno koristeći svoju platnu karticu na nekoliko načina, a sve informacije pogledajte ovde.

 

 

 

U poslednje dve godine, korisnici  su sve više  orijentisani na kupovinu preko interneta ali na tržištu Srbije, u sferi prikupljanja donacija i dalje dominiraju tradicionalni načini uplata donacija. Sa ciljem da doniranje učini jednostavnijim, bržim i održivim, kompanija Mastercard pokrenula je novu društveno odgovornu kampanju “Biti nečiji superheroj. Neprocenjivo“.  Projekat promoviše nov način doniranja za organizaciju NURDOR kroz modernu e-platfromu za doniranje – https://superhero.rs, stavljajući u funkciju dobročinstva sve ključne funkcinalnosti digitalnih plaćanja. Kako bi dodatno približili važnost pomaganja drugima, različitim ciljnim grupama, a posebno mladima, važan deo platforme je i Superhero kolekcija ulične mode, specijalno kreirane za ovu svrhu i proizvedene u Srbiji, koja će biti dostupna samo u okviru https://superhero.rs.

Udruženje NURDOR sa velikom posvećenošću već godinama uspešno pomaže deci oboleloj od raka i njihovim roditeljima u procesu lečenja, obezbeđujući im uslove za što brži i lakši oporavak. U tome im nesebično pomažu kompanije, ali i građani koji veruju u njihovu misiju, a od sada će imati još jedan važan kanal za prikupljanje donacija, koji ima za cilj da posebno insipiriše i uključi baš građane.

Onlajn platforma superhero.rs u čijem je koncipiranju i razvoju sa svojim partnerima učestvovao Mastercard za naše udruženje, predstavlja izuzetno važan  održiv način za doniranje kroz koji ćemo moći na jednostavan način da prikupljamo dodatna sredstva za važne inicijative i aktivnosti kojima se bavimo. Na taj način ćemo nastaviti sveobuhvatno i kontinuirano da doprinosimo boljim uslovima lečenja i života dece obolele od raka i njihovih porodica. Uz to, Superhero je modna kolekcija koja će  biti dostupna samo preko onlajn platforme i koja će sve one koji ga budu nosili pretvoriti u prave superheroje, jer ćemo novac obezbeđen na ovaj način usmeriti za naše redovne aktivnosti, izjavila je Joland Korora, predsednica NURDOR-a.

Mastercardove studije pokazuju da su veće investicije u zdravstvo najčešće inicijative u kojima građani vide potrebu za sopstvenim uključivanjem, kao i većim ulaganjima kompanija. Kada smo 2019. godine započeli saradnju sa Nurdorom, obavezali smo se da pored podrške radu udruženja učinimo i više na podizanju svesti o važnosti kontinuirane podrške i donatorstva. Onlajn platforma superhero.rs objedinjuje naše napore da ukažemo na sve prednosti koje digitalna plaćanja i saradnja sa tehnološkim kompanijama mogu da donesu dobrotvornim organizacijama. Ovom inicijativom dodatno podižemo svest o važnosti inkluzivne, digitalne ekonomije od koje će koristi imati svi članovi zajednice, izjavila je Jelena Ristić direktorka kompanije Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH.

Razvojem superhero.rs platforme nastavlja se uspešna saradnja kompanije Mastercard i udruženja NURDOR, započeta 2019. godine kada je kroz tržišnu kampanju za beskontaktna plaćanja kompanija obezbedila 250.000 evra za novu NURDOR Roditeljsku kuću. Platformu i kolekciju su zajedno sa kompanijom Mastercard podržali i partneri AIK banka, McCann Beograd, Drive agency, Gampo i Bex kurirska služba.

Više o NURDOR-u možete pročitati ovde.