Požarevac | Giving Balkans

Požarevac

Drugu godinu zaredom, u centru Požarevca, 31. decembra je održana humanitarna akcija prikupljanja sredstava za lečenje malih Požarevljana. Humanitarna akcija „Srcem za decu“ organizovana je u centru grada na tri lokacije. 

Read More

Ljubinka Nikolić, vaspitačica u penziji iz Požarevca, nasledila je kuću sa okućnicom i još nešto zemlje u Poljani, od svoje tetke Aleksije i odlučila da deo nasledstva pokloni.

Read More

Sve je počelo na inicijativu nekolicine građana Požarevca koji su želeli da njihova zajednica postane mesto po meri svih njenih građana.

Read More

Udruženje "Solidarnost online"  Požarevac pokrenulo je humanitarnu akciju sa ciljem da požarevačkoj Opštoj bolnici kupi i pokloni 1.500 trodelnih kompleta posteljine.

Read More

Osuđenici u požarevačkom Kazneno-popravnom zavodu Zabela samoinicijativno su odlučili da se odreknu dela novca koji im je uplaćen na ime jednokratne pomoći države u iznosu od 100 evra, kako bi donirali 122.000 dinara za lečenje bolesne dece u Srbiji.

Read More

U Požarevcu je u toku humanitarna akcija za pomoć Marku Đokiću iz Lučice, samohranom ocu četvoro maloletne dece. Akciju je pokrenuo Slobodan Vasić Vasa, poznati požarevački novinar i humanista, koji već godinama pomaže najugroženijima.

Read More