Во петок на 20-ти ноември во 10 часот, придружете ни се на вебинарот „Македонија донира 2019“.

Учествувајте на онлајн презентацијата на нашиот годишен извештај „Македонија донира 2019“, за да дознаете:

  • кои се донаторите,
  • кои се примателите на донации,
  • кои се клучните теми. 

Дополнително, ќе зборуваме за филантропијата како резултат на КОВИД-19 кризата во Македонија.

Учесниците ќе го добијат линкот за вебинарот еден час пред неговото одржување.

РЕГИСТРИРАЈ СЕ