Serbia | Giving Balkans

Vesti o davanjima

Dobra djela u borbi protiv COVID-a 19 se nastavljaju, a kompanije, organizacije i građani širom regije na razne načine nastavljaju pružati podršku zdravstvenim radnicima i pacijentima.

Danas smo za vas pripremili četiri priče o dobrim djelima za...

Saznaj više

Kakva je bila uloga neprofitnog sektora u ublažavanju negativnih učinaka koronavirusa i koje su aktivnosti provodile neprofitne organizacije u Srbiji tokom pandemije? 

Saznaj više

Donacije, dobrotvorne akcije i volontiranje, samo su neki od načina na koje građani, kompanije i neprofitne organizacije pružaju podršku svojim zajednicama u borbi protiv posledica korona virusa.

Saznaj više

Vanredno stanje u Srbiji je ukinuto, ali pomoć za suzbijanje posledica korona virusa je i dalje potrebna i veliki broj najugroženijih i dalje treba našu podršku.

Saznaj više

Drugi Nacionalni dan davanja obeležen je u Osnovnoj školi "Boško Buha" u Beogradu.

Saznaj više

U petak 4. januara, članovi Udruženja građana Novi Sad doneli su igračke, školski pribor  i odeću za decu u okviru Svratišta za decu i mlade.

Saznaj više

Cilj konkursa je pružanje podrške lokalnim udruženjima i fondacijama kako bi realizovale lokalne kampanje sa ciljem promocije filantropije, kulture davanja i transparentnosti u lokalnoj zajednici, kao i razvoja filantropskih davanja, međusektorskih partnerstava na lokalu i podizanju nivoa...

Saznaj više

Početkom decembra, Mirotić je najavio da će za svaku postignutu trojku donirati po 500 EUR za kupovinu nove kuće 7-očlane porodice Varga iz sela Borovo. Iako ga je povreda sprečila da odigra poslednjih nekoliko utakmica u sezoni, košarkaš je odlučio da uplati preostali...

Saznaj više

Akcija “Pogodi za život” je zapravo humanitarna igra, prilikom koje profesionalni fudbaleri postižu poene, da bi se oni potom pretvorili u odgovarajuć iznos donacije za lečenje dece koju obezbeđuje Tržni centar Stadion.

Saznaj više