Edhe pse konkurrimi në kupën botërore përfundoi për përfaqësimin serb, pjesëmarrja e tyre u pagua - Bastioni Mozzart vendosi të dhurojë 8.500 EUR (1.000.000 RSD) për bamirësi për çdo gol që ekipi serb shënon. E gjithë kjo në kuadër të fushatës "Miliona arsye për një gol".

Ambasadorët ishin dy futbollistë legjendarë - Dejan Stankoviç dhe Sasha Iliq. Ata gjithashtu ishin ata që vendosnin për kë t'i dedikojnë fondet nga kjo fushatë.

Përveç fushatës së madhe, Dejan dhe Saša gjithashtu mbushën biletën për çdo lojë të ekipit kombëtar të Serbisë. Çdo biletë u garantua për të fituar 212 EUR pa marrë parasysh rezultatin përfundimtar të lojës. Në këtë mënyrë, ata ngritën 1280 EUR, që do të thotë se shuma përfundimtare e dhuruar për bamirësi ishte 18,220 EUR (2.150.000 RSD).

Dejan dhe Sasha ranë dakord për përdoruesit e donacioneve: Dejan vendosi të dhurojë gjysmën e parave, EUR 9100 / RSD 1.075.000), në fondacionin "Bashkë për jetë" ("Zajedno za život") dhe Sasha vendosi të dhurojë gjysmën tjetër në Nurdor.