Tokom večeri održane 1. Decembra u hotelu Splendid u Bečićima okupilo se preko 200 zvanica a prikupljeno je 50.000 EUR. Novac će biti doniran bolnici Danilo I na Cetinju.

Donatorsko veče pod nazvom Ladies Night, održava se već 15. put. Uz cenu karata za samo veče i donacija na događaju, gosti su mogli da kupe i noćenju u hotelu Splendid po promotivnim cenama, a sav novac namenjen je opremanju Opšte bolnice Danilo I na Cetinju, najstarije bolnice u Crnoj Gori.

Inicijativa je deo 2. global-grant projekta ovog kluba, a realizacija (opremanje bolnice) će biti sprovedena do kraja ove i tokom iduće godine.

Svečanosti su prisustvovali članovi iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Mađarske, kao i prijatelji Rotari kluba. Tokom večeri uručena su priznanja Paul Harris pojedincima i firmama, koji su pomogli realizaciju prethodnog global-grant projekta RC Budva Moj prvi dom.

U okviru ovog projekta, obezbeđeno je opremanje porodilišta i Dečijeg odeljenja Opšte bolnice u Kotoru, u ukupnoj vrednosti od 107.628 EUR (122.000 USD).