Highlights | Giving Balkans

Highlights

Iza nas je period praznika i darivanja, vreme kada smo mislili na druge i pomagali da imaju i oni koji nemaju.

Read More

Decembar je mesec sa najviše davanja, pa kompanije, organizacije i pojedinci iz dana u dan nastavljaju da podržavaju svoje zajednice kroz različite akcije.

Read More

Decembar je vreme praznika i poklanjanja i mesec u kome se, prema podacima naših istraživanja o filantropiji najviše donira.

Read More

Širom regiona, većina dobrotvornih donacija usmjerena je na ublažavanje negativnih posljedica COVID-19.

Read More

Kompanije u regionu svakodnevno, kroz donacije, volontiranje i društveno odgovorne akcije podržavaju svoje zajednice.

Read More

Prethodnih mjeseci, većina donacija u regionu bila je usmjerena na pružanje pomoći zajednicama u borbi protiv negativnih posljedica COVID-19. Isti trend je nastavljen prošle nedjelje.

Read More

Kompanije i organizacije širom regiona nastavljaju sa podrškom svojim zajednicama u ublažavanju negativnih posljedica COVID-19.

Read More

U danima iza nas kompanije, organizacije i pojedinci organizovali su veliki broj akcija namenjenih najmlađim članovima zajednice.

Read More

Akcije podrške obrazovanju i kulturi od izuzetnog su značaja, jer predstavljaju ulaganje u budućnost zajednice i svih njenih članova.

Read More

Fond za aktivno građanstvo, u partnerstvu sa Upravom za dijasporu i Privrednom komorom Crne Gore, a uz podršku Evropske komisije i Fonda braće Rokfeler, otvara konkurs za Nagradu za filantropiju Iskra.

Read More