Support | Giving Balkans

Contact Information

Поради епидемија на коронавирус, нашиот тим ќе работи надвор од канцеларија. Ако имате било какви прашања или сакате да закажете онлајн состанок, може да не контактирате а ние ќе ви одговориме најбрзо што можеме.

  • Понеделник - Петок: 09:00 - 17:00
  • 38/23 Таковска, 11000 Белград, Србија

Contact Form