Nelt Grupa, u saradnji sa galerijom G12HUB i kreativnim habom Nova Iska po 4. put organizuje program koji će studentima pružiti različite veštine za njihov dalji profesionalni razvoj.

Jednogodišnji program interdisciplinarnog karaktera namenjen je studentima različitih fakulteta u cilju njihove pripreme za profesionalnu karijeru nakon završetka studija. Ideja programa je da studentima pruži alternativni akademski pristup u različitim oblastima koje uključuju tehnologiju, nauku, umetnost, komunikacije i biznis. Pristup učenju zasnovan je na principima saradnje, dijaloga, razmene iskustava i povezivanja različitih znanja.

Ovaj neobični vid korporativne društvene odgovornosti sa ciljem edukacije mladih sprovode tri preduzeća odnosno ustanove različitih delatnosti i fokusa. Nelt je kompanija koja pruža rešenja distribucije i logisitke, G12HUB savremena galerija, a Nova Iskra prvi kreativni hab na Balkanu, odnosno posrednik između kreativne industrije, tehnoglolgije i različitih preduzeća. Njihova raznovrsna iskustva doprinose tome da se tokom programa studenti susreću sa ljudima iz različitih profesionalnih sfera i stiču širok spektar veština - nešto što je u savremenom tržištu rada izuzetno značajno.

Kroz kombinaciju mentorskog rada, direktnih susreta sa profesionalcima, diskusija, predavanja, praktičnih vežbi i radionica, studenti će steći nova znanja, proširiti svoje mreže i značajno obogatiti svoje profesionalno iskustvo.

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti popunjavanjem online formulara, a rok za prijavu je 20. oktobar.