Akcija koju sprovodi firma Boje i lakovi Kameleon, uz podršku Maxime iz Lučana, traje od 2015. i svake godine renovira domove 10 socijalno ugroženih porodica u Crnoj Gori. Poslednji dom u nizu akcija nalazi se u Zlatici, 6. je po redu ove godine, a pripada šestočlanoj porodici Teute Tuse.

Kampanja je već je dobro poznata obzirom da je u je u protekle 4 godine renovirano čak 36 domova socijalno ugorženih porodica. U odabiru porodica, pomoć firmama pružaju Banka hrane i udruženje Roditelj, a pomoć se najčešće pruža samohranim majkama.

Izbor je ovoga puta bio dom Teute Tuse, samohrane majke 5 dece koja iznajmljuje stan u Zlatici. Očekujući sudsko rešenje o starateljstvu nad decom rođenom u vanbračnoj zajednici, Teuta i dalje ne prima pomoć od države pa porodicu izdržava tako što prodaje garderobu na obližnjoj pijaci. Komšije joj daju garderobu a trude se i da joj pomognu koliko mogu u svakodnevnom životu. Ipak održavanje velikog stana je priličan zadatak koji Teuta nije mogla sama da finansira.

Akcijom su popravljena postojeća oštećena na prozorima i vratima, a sa sveže okrečenim zidovima dom Teutine porodice je postao i mnogo lepši i prijatniji za život.

Do kraja novembra, u planu su još 4 akcije i još puno zidova lepih boja.