КOВИД-19 го смени животот и начинот на кој функционира општеството преку ноќ.

Од почетокот на кризата до 30 ноември, обработивме податоци за 5.377 добротворни акции во Западниот Балкан и ја регистриравме вкупната сума на донации од EUR 65.767.167,41.