КOВИД-19 го смени животот и начинот на кој функционира општеството преку ноќ. Од почетокот на кризата до 31 јануари, обработивме податоци за 5.645 добротворни акции во Западниот Балкан и ја регистриравме вкупната сума на донации од EUR 67.361.175.