Kriza nga COVID-19 detyroi sektorin jofitimprurës të bëj një transformim digjital.

Ne hulumtuam se si organizatat jofitimprurëse në Ballkanin Perëndimor e përdorin teknologjinë, praktikat e tyre të sigurisë dhe nevojat digjitale të tyre më urgjente.