Ispuni anketu o korištenju tehnoloških rješenja u radu neprofitnih organizacija i neovisnih medija. Svrha ovog istraživanja je saznati kakvo je trenutno stanje, kao i potrebe neprofitnih organizacija i neovisnih medija da unaprijede svoj rad korištenjem tehnoloških rješenja. 

Rezultati ankete će nam pomoći da bolje razumijemo prepreke s kojima se susrećete u korištenju tehnoloških rješenja te ih na najbolji način predstaviti donatorima koji bi mogli pomoći u prevladavanju nekih od izazova. Zato su nam svi odgovori iznimno važni i jako nam je važno da u pitanjima odgovoriš na što više opcija. 

Vrijeme potrebno za ispunjavanje ovog upitnika je manje od 10 minuta. Ispuni upitnik najkasnije do 6. svibnja. 

Ako se sjećaš sudjelovanja u sličnom istraživanju, to je zato što je ovo drugi val istraživanja koje je rađeno prije dvije godine, kada smo na temelju prikupljenih podataka stekli uvid u tehnološke potrebe neprofitnih organizacija diljem regije. Sada želimo vidjeti u kojoj se mjeri situacija promijenila te kako možemo pomoći neprofitnim organizacijama i neovisnim medijima da odgovore na trenutne potrebe.