Kupovinom određenih proizvoda u dm marketima do 31. januara, na poklon dobijate šolju, a uz to pomažete donaciju od 5 KN domovima i centrima za decu bez roditeljskog staranja u Hrvatskoj.

Tačno označene proizvode naćićete na policama dm marketa širom Hrvatske, a akcija će trajati sve do kraja januara, odnosno dok potraju zalihe. Potrebno je da kupite proizvede u visini od 20 EUR (150 KN) , a dm će za uzvrat donirati po 0.60 EUR (5 KN) ustanovama koje se brinu o deci bez roditeljske nege. Uz to, na poklon ćete dobiti i šolju koja vam možete koristiti da se uz topli napitak ugrejete u zimskim danima,.

Ustanove koje će na kraju akcije primiti sredstva od dm-a su sledeće:

  • Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor -  Karlovac
  • Dječji dom Ivana Brlić Mažuranić – Lovran
  • Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje – Osijek
  • Dječji dom Ruža Petrović – Pula
  • Centar za pružanje usluga u zajednici Kuća sretnih ciglica – Slavonski Brod
  • Dječji dom Maestral – Split
  • Dječji dom Sv.Ana -  Vinkovci

Naravno, kada su u pitanju deca bez roditeljskog staranja pomoć je uvek dobrodošla a akcija kao što je ova, u koju svi građani mogu vrlo lako da se uključe, može biti samo početak.

“Djeca koja nemaju obitelj i vlastiti dom kojemu pripadaju, jedna su od najranjivijih skupina u našem društvu. Pozivamo građane da nam se pridruže i sudjeluju u donaciji za dječje domove i centre, a nadamo se kako će ih naša inicijativa motivirati da se aktiviraju te saznaju i druge načine kako podržati mališane bez roditelja u svojoj lokalnoj zajednici. Mi ćemo i dalje, zajedno s našim kupcima, ulagati u ljepšu budućnost djece”, rekao je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

Koji proizvodi su uključeni u akciju možete pogledati na ovo linku, ili u najbližoj dm prodavnici.