Koncert pod nazivom“Udruzi Maslačak pomozi da svoj kombi vozi" održaće se u Križevcima, 20. septembra. Novac od prodaje ulaznica namenjnen je kupovini kombija za članove Udruženja Maslačak.

Maslačak je volonterska, neprofitna organizacija, čiji cilj je pružanje podrške i poboljšanje životnog standard ljudi sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica. Posebno se radi sa decom i mladim ljudima sa smetnjama u razvoju, kao i njhovim porodicama, hraniteljima i starateljima.

Prihod od prodaje ulaznica pomoći će Maslačku da kupi preko potreban kombi koji će služiti za prevoz članova – u dnevne centre za poludnevni boravak u kome se sprovode rehabilitacijske aktivnosti, kao i na sportske utakmice i druge vrste susreta sa ostalim udruženjima.

Incijativa sakupljanja sredstava za kpovinu kombija započela je prošle godine u ovo vreme, takođe sa koncertom, a u međuvremenu je održano još puno različitih događaja. Ostalo je još 40.000 KN (oko 5.400 EUR) do cilja, a sa odličnim nastupima koji uključuju grupu Vigor i Udruženje cimbalista Hrvatske, sigurno je da će i ovaj koncert proći vrlo uspešno! Ne zaboravite da povedete svoju porodicu, obzirom da deca do 7 godina imaju besplatan ulaz!

Za detalje o vremenu, nastupima, mestu kao i informacijama gde možete nabaviti karte, proverite Facebook stranicu. I naravno, lepo se provedite na koncertu!