Mlada muzičarka Lada Obradović osmislila je posebne Startas patike čijiom prodajom se sakuplja novac za muzičku sobu za udruženje osoba sa invaliditetom Institut Saint Joseph u Kolmaru u Francuskoj i obnovu Tago jazz kluba u Manili na Filipinima.

Zbog svog muzičkog talenta, Lada je imala priliku da proputuje i nastupa po celom svetu, pa je usput primetila i gde i kako sve može da pomogne. Zbog toga je, u saradnji sa Terrevent fondacijom iz Švajcarske i pokrenula ovaj projekat kako bi pomogla 2 različita dobra cilja u 2 zemlje. 

Dizajn ovih patika potpisuju Katarina Matković, Marina Mijatović i Tihana Hrasta, a inspiracija je naravno muzika. Patike proizvodi kompanija Borovo iz Vukovara, a 100% prihoda namenjeno je za 2 cilja koje je Lada odabrala.

“Radi se o humanitarnoj akciji koju pripremam posljednje dvije godine, akciji kreiranoj za dvije humanitarne svrhe, u kojoj sudjeluju četiri države i puno ljudi koji su se udružili kako bi ju pokrenuli. Imam veliko zadovoljstvo da je hrvatska tvrtka “Borovo” prihvatila zahtjev za izradu mojih osobno dizajniranih Startas tenisica koje od sada možete kupiti i vi i time pripomoći akciji“,  izjavila je muzičarka.

Ove lepe patike možete poručiti za sebe a takođe predstavljaju i odličan poklon za drage osobe uoči praznika.A ako patike nisu na vašoj šoping listi ali biste svejedno želeli da pomognete neki od ova 2 cilja, možete direktno donirati novac, za cilj koji sami odaberete.

Poručite Ladine patike i pokažite koliko je solidarnosti u regionu.