Putem ove akcije Udruženje “Nismo same” obezbeđuje taxi prevoz za žene koje idu na hemoterapiju, tokom lečenja od raka dojke.

Novi ciklus akcije kojom je do sada obezbeđeno 122.139 KN (16.474 EUR) za čak 1.902 vožnje, sada donosi i jedan novitet. Osim uplatom na račun udruženja, ovu interesatnu akciju moguće je podržati i kupovinom majica koje je dizajner Zoran Aragović, i vlasnik brenda BiteMyStyle fashion design, kreirao posebno za ovaj povod. Akcija traje do 4. februara 2019. kada se obeležava Međunarodni dan borbe protiv raka dojke.

„Uključio sam se u akciju zbog jedne svoje klijentice, koja je uspješno preboljela bolest. Htio sam pomoći na način koji nabolje znam, šarenim dizajnom, koji će, nadam se, privući što više ljudi kako bi se uključili u akciju“, istakao je Aragović.

Uz majice koje je moguće kupiti po ceni od 120 KN (16 EUR), akciju možete podržati i kupovinom posebnih tunika koje koštaju 150 KN (20 EUR) ili narukvica od 30 KN (4 EUR).
Svu robu moguće je naručiti putem e-maila e-maila info@nismosame.com, Facebook stranice udruženje “Nisi sama” ili u tržnom centru Avenue Mall, gde će udurženje imati štand do 24. Decembra.

Pokažimo ženama u Zagrebu da nisu same - donirajte i kupite svoje majice na vreme!